SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Tudtad, hogy készleten levő termékeink megrendelés után akár 1 órán belül átvehetőek boltunkban?

Myropolium üzlet
Üzlet és átvevőhely:
Hattyú utca 7.
Budapest, I. kerület
1015

Nyitvatartás: H-P:10-18,
Szo.:10-16.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Széna tér vagy a Mechwart liget megállójánál kell leszállni és innen pár perc séta. A Széna tértől a Duna felé, a Shell benzinkút irányába kell elindulni. A Hattyúházat elhagyva bal oldalon hamarosan feltűnik a Myropolium cégtáblája. A Mechwart ligetnél leszállva pedig az Erőd utcán végigsétálva épp üzletünkhöz ér, mely az Erőd és Hattyú utca sarkára esik.

Az M2 metrónak a Batthyány téri és a Széll Kálmán téri megállója esik legközelebb hozzánk. A Batthyány tértől a Batthyány utcán elindulva egyenesen a Hattyú utcába érkezünk rövid sétával, a Széll Kálmán tértől pedig a Széna téren keresztül.

Gépkocsival:

A Szilágyi Erzsébet fasor felől és a Vérmező útról  érkező vásárlóink jobbra tudnak kanyarodni a Hattyú utcába; a Margit híd felől érkezve pedig a Széll Kálmán téren megfordulva tudnak a Hattyú utcába kanyarodni vagy a Margit híd budai hídfőjénél megfordulva a Csalogány utcáig kell jönni, itt balra, majd az Erőd utcánál jobbra kanyarodni. Üzletünk az Erőd utca és a Hattyú utca sarkánál található.

Webáruház készítés