Rólunk

L’ERBORISTICA
Natúrkozmetikumok

A L'Erboristica of Athena's fenntartható, természetes kozmetikai márka az arc, a test és a haj ápolására.
Ez a nagy múltú, nagyfokú környezettudatossággal bíró vállalat, több mint 50 éves tapasztalattal maga mögött, "zöld vállalat" minősítéssel készíti széles termékskáláit. Minden évben új és vonzó fejlesztésekkel bővülnek az Athena laboratóriumaiban, hogy tájékozott és naprakész legyen a piac változó igényeire. A L'Erboristica márka a vállalat vezető termékvonalát képviseli, hűen tükrözi filozófiáját, kifejezi értékeit és alapelveit:

  • extrém környezeti érzékenység
  • szigorú állatjogi etika
  • a környezet és az erőforrások tiszteletben tartása

A L'Erboristica, a L'Erboristica Purysens és a L'Erboristica MAN termékcsaládok minden egyes tagja kifejezi a fenntartható környezet iránti elkötelezettséget: csak új, biológiailag nagy mértékben lebomló, újrahasznosítható csomagolásokat és újrahasznosított papírból készült dobozokat használnak. Ezenkívül a L'Erboristica termékcsalád csatlakozik a Lifegate Zero IMPACT projekthez, amely számos olyan erdőgazdálkodási projektben vesz részt, amelyeket az Egyesület világszerte támogat.

Az Athena's mindig is fellépett az állatok kizsákmányolása ellen, és elutasítja az állati melléktermékek felhasználását az egész tartományban, szigorúan ellenőrizve, hogy egyetlen összetevőt sem teszteltek-e állatokon.

Az Athena's által gyártott összes termék DERMATOLÓGIAI VIZSGÁLATA a Ferrarai Egyetem Kozmetológiai Tanszékén történik. Ezenkívül az L'Erborisitica vonal termékeit nikkelre, krómra és kobaltra nézve tesztelték az allergia kockázatainak minimalizálása érdekében.

A L'Erboristica vonal termékeit természetes alapanyagokból állították elő, SLES / SLS használata nélkül, csak természetes habképző szerekkel, petrolkémiai származékok (vazelin, paraffin és szénhidrogének) nélkül, parabénmentes, szilikonok és szintetikus festékek nélkül. A tartósítószereket olyan formában alkalmazzák, amelyek az elvégzett környezeti és toxikológiai vizsgálatok alapján nem irritáló, szenzibilizáló és biológiailag lebontható anyagként sorolnak be.

Ennek a sorozatnak a kozmetikumait a természetes eredetű, bebizonyított hatékonyságú 100% -ban AKTÍV hatóanyagok extrém magas koncentrációja jellemzi, ez adja ezen termékek valódi kozmetikai vonzerejét. A kozmetikumokra jellemző, hogy a könnyedén felszívódnak, a haj különböző igényeire specifikusan lettek kifejlesztve, kellemes textúrájúak és finom illatúak, továbbá hosszan tartó hatást biztosítanak.

Az Athena vezető termékcsaládja, a L'Erboristica olyan innovatív termékek csoportja, amelyek a lehető legnagyobb mértékben érvényesülnek az Athena alapelvei: magas minőségi sztenderdeknek megfelelő, természetes, vegán és környezetbarát módon való előállítás.

DERMATOLÓGIAILAG VIZSGÁLT TERMÉKEK
A vállalat együttműködik a Ferrarai Egyetem Kozmetológiai Tanszékével, így ott a termékein hatékonyság, a bőr- és szem tolerancia, valamint mikrobiológiai ellenőrző vizsgálatokat végeznek.

KÖRNYEZETBARÁT
Az általunk használt palackok, dobozok és csomagolás kizárólag újrahasznosított és / vagy újrahasznosítható anyagokból, valamint biológiailag lebomló és környezetbarát alapanyagokból állnak.

NIKKEL-re, KRÓM-ra, KOBALT-ra tesztelve
A “L’Erboristica di Athena’s dal 1969”
termékvonalakat úgy alakították ki, hogy az allergia kockázatát minimálisra csökkentsék.

NAPENERGIA
Az új napelemes rendszerének köszönhetően ATHENA a teljes energiaigényének több mint 80% -át tiszta energiaforrásból nyeri.

ZERO® IMPACT/HATÁS
A L’Erboristica di Athena’s támogatja a Zero Impact® eseményeket, ahol a csomagolási folyamat által okozott szén-dioxid-kibocsátást kompenzálják az erdészeti létesítményekből és karbantartási projektekből származó szén-dioxid-kredit egységek vásárlásával.

VEGAN OK
Az Athena's az európai előírásokkal összhangban ellenzi az állatkísérleteket. A Vegan OK minősítő pecsét ezt tanúsítja a termékein, mivel azok nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagokat, illetve nem az állatok kizsákmányolása révén jöttek létre.

MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ SZEMÉLYEK BEVONÁSA

Az Athena a termékek csomagolása során együttműködik az OPIMM központ (www.opimm.it) megváltozott munkaképességű tagjaival, hogy elősegítse társadalmi befogadásukat.

Természetes, vegán kozmetikumok, fenntartható módon gyártva, tiszteletben tartva a környezetet és annak forrásait.

  • 0% petrokemikália
  • 0% szilikon
  • 0% színezék

100% természetes összetevőkkel

Ennek a termékcsaládnak a kozmetikumait a 100% TERMÉSZETES EREDETŰ AKTÍV ÖSSZETEVŐK magas koncentrációjának jelenléte és bizonyított hatékonysága jellemzi. A L’Erboristica di Athena’s készítményeit a természetesség és érzékszerveinknek kedvező együttes jellemzi, mely csak a kiváló minőségű kozmetikai termékekre jellemző.

Webáruház készítés